Home | Contact | Wie zijn wij
 

 Vakantiehuisje zoeken

Search icon  Meer opties      
   Land:    Gebied:    Maand:    Datum:  
         
   Verblijfsduur:    Budget:    Personen:      
         
  Bij zee of meer Groepshuis (> 10pers.) Huisdieren toegestaan Kasteel of Landhuis
  Last-minutes Op Vakantiepark Met Zwembad Wintersport

Uw vakantie start bij Chaletplaza.nl

Chaletplaza.nl is een onafhankelijke on-line reiswinkel. Wij bieden een uitgebreid en actueel overzicht van vele vakantiehuizen in binnen- en buitenland.

Wij werken samen met diverse vakantiespecialisten. Al onze partners zijn betrouwbare en gevestigde reisorganisaties, zoals onder meer Eurorelais, Villavacant, Novasol en Interhome. U betaalt rechtstreeks aan de partner, zonder tussenkomst van Chaletplaza.nl. Zo zijn er geen onnodige 'bemiddelkosten.'

Chaletplaza.nl is alléén de intermediair voor de boeking. Als on-line reiswinkel zijn wij geen lid van de ANVR/SGR. De gevestigde, ervaren reisagenten zijn verantwoordelijk voor de transacties. Zo kunt u op een veilige en verantwoordelijke manier uw vakantie boeken.

Betaling Vakantiewoning


De betaling van de huur van een vakantiewoning geschiedt door middel van een acceptgiro, die per post met de bevestiging wordt meegestuurd.

Suggesties of Vragen?


Chaletplaza.nl wordt met de groots mogelijke zorg gemaakt. Mocht uw suggesties hebben voor verbetering van de site, of vragen hebben over de dienstverlening, kunt u ons bereiken via E-mail: info@chaletplaza.nl.

Partnership of adverteren


Er is ruimte voor samenwerkingsmogelijkheden op Chaletplaza.nl. Indien u "Partner" wilt worden, neem dan contact op met info@chaletplaza.nl. Bent u geïnteresseerd in adverteren, neem ook dan contact op via info@chaletplaza.nl.

Verhuurt u zelf een vakantiehuis?


Op www.Chaletplaza.nl publiceren we alleen huizen van onze partners (zoals Eurorelais, Novasol en Villavacant). Als u ook uw huisje op onze website wilt aanbieden, neem dan contact op met een van deze partners.

© 2018 Chaletplaza.nl - Disclaimer - Privacy
Powered by NextPax.com